Yritys- ja talousjohdon tuki ja resurssi operatiivisessa riskienhallinnassa

Esittely

”Vuokraa riskienhallintapäällikkö”, ”Vuokraa vahinkopäällikkö”, ”Vuokraa vakuutuspäällikkö” ovat tuotteistettuja  sekä konseptoituja palveluitamme, joita tarjoamme yritysten käyttöön kustannustehokkaasti.

Yrityksen kannattaa hyödyntää palveluamme silloin  kun omat resurssit tai osaaminen ei riitä – kaikkea ei tarvitse eikä pidä tehdä itse. Yritys määrä mitä, missä ja milloin – toimintamallimme on täysin joustava. Yritys saa käyttöönsä ammattimaisen resurssin, joka karsii turhat kustannukset pois. JS RiskAdvisers Oy on riippumaton toimija ja asiakkaan edunvalvoja kaikissa tilanteissa.

Meillä on asiakaskokemuksia eri liiketoiminnan toimialoilta; energian tuotanto- ja siirto, metsäteollisuus, tietoliikenne, rakennusteollisuus, elektroniikkateollisuus, teollisuuden kunnossapito, liike-elämän  palvelut sekä kiertotalouden erilaisista yrityksistä.

Ydinarvot ja tietoa toiminnasta

Toimintamme kulmakivet ja ydinarvot ovat: Nopea ja laadukas palvelu,  proaktiivisuus, reaktiivisuus sekä asiakaskeskeisyys. 

Myymme riskienhallintapalvelua JOT-periaatteella.
Asiakas päättää mitä laatua ja miten paljon pakettiin pannaan. Kun asiasta on sovittu, homma tulille ja palvelu rullaa. Tämän kaiken voimme tarjota kohtuuhintaan, koska asiantuntijapalvelumme on tuotteistettu, käytämme työssä helpottavia työkaluja, malleja, prosesseja ja pelisääntöjä. Näin resurssit riittää asiakkaan kannalta tärkeimpiin asioihin. Emme jätä asiakasta koskaan yksin.

Esimerkkitoteutus

Suuresta kansainvälisestä yrityksestä myytiin ulos liiketoiminta, jonka riskienhallinta- ja vakuutusratkaisut piti päivittää sekä kouluttaa laajasti myynti-, hankinta-, projektointi- sekä HR-organisaatiolle. Kokosimme koulutus- ja infopaketin, loimme asiakkaan sharepoint-portaaliin ”Risk Management & Insurances” osion, jonne tiedon ja prosessien johtamisen kannalta kaikki olennainen data jaetaan.

Asiakkaan omassa intrassa oleva portaali palvelee kaikkia tiedon janoisia ajasta ja paikasta riippumatta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous