Hanki yritykseesi kokenut riskienhallinnan konsultti – se investointi kannattaa!

Tuotamme asiakkaillemme lisäarvoa liiketoiminnan tukipalveluissa ja autamme asiakkaitamme menestymään hankkimalla heidän käyttöönsä kustannustehokkaat riskienhallinnan resurssit, ratkaisut ja palvelut.

Kartoitus- ja selvityspalvelut

Asiakkaidemme toimeksiannosta teemme erilaisia kartoituksia ja selvityksiä liittyen operatiiviseen riskienhallintaan. Ne voivat olla pienimuotoisia riskienhallinta- ja vakuutusselvityksiä nykyisistä ratkaisuista, niiden  laajentamisesta, laaja-alaisesta koko vakuutusportfolion kilpailutukseen liittyvän materiaalin  rakentamisesta tai vakuutusmeklaripalveluiden kilpailuttamisesta ja hankkimisesta.

”Vuokraa vahinkopäällikkö”-palvelumme tarkoituksena on olla tukemassa yritystä silloin kun sitä on kohdannut vakava vahinko. Tällöin yrityksen resurssit ovat usein pitkäaikaisesti sidottuna liiketoiminnasta toipumiseen eikä vahingon selvittelyyn tarvittavaa vakuutusyhtiöistä riippumatonta koordinoivaa asiantuntijaresurssia ole käytössä tai yksikertaisesti vahinko-osaamista ei ole. Ratkaisuna on Vahinkopäällikkö-palvelumme, jossa yritys voi ulkoistaa vahingon selvityksen, projektihoidon vahinkokäsittelyn asiantuntijalle ja kohdistaa siten omat resurssit liiketoiminnasta toipumiseen.

Vakuutuspalveluiden hankkiminen

Tarjoamme yrityksille ammattiostajan apua heidän harkitessa esim. vakuutusmeklaripalveluiden ostamista ja käyttöä. Teemme ostopalveluiden tarvekartoituksen, jonka perusteella asiakas voi tehdä  päätöksiä hankittavien palveluiden laajuudesta ja sisällöstä

Tarvekartoituksen perusteella laadimme  tarjouspyynnön (eRFQ/eRFP) jonka julkaisemme web-portaalissa kutsutuille ja hyväksytyille palveluntuottajille. Ulkoistaessaan vakuutuspalveluiden ostoprosessin ammattiostajalle, yritys voi käyttää resurssinsa muihin avaintehtäviin. 
w

Käytä vakuutuspalveluiden hankkimisessa ammattiostajaa!

Suomen markkinoilla on useita vakuutuspalveluiden palvelun tuottajia ja nämä koostuvat vakuutuksen antajista = vakuutusyhtiöt sekä riippumattomista vakuutuksen välittäjistä = vakuutusmeklarit. 
Varsinkin PK-sektorin yrityksissä olemme huomanneet että tarvetta ja tilausta vakuutusmeklarin palveluihin olisi todella paljon, mutta yritykset eivät osaa näitä palveluita ostaa vaan taloushallinto funktiona hoitaa mm. vakuutuksia oto:na kirjavalla osaamisella. Näissä tilanteissa olisi hyvä ja kustannustehokasta käyttää ammattiostajaa!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous